Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/hvordanbliverjeg.dk/hamsun.dk/wp-includes/wp-db.php on line 1171

Knut Hamsuns mest kendte værker er Sult, Mysterier, Pan og Markens Grøde (nobelpris 1920).

Knut Hamsuns Bøger – Bibliografi
1877-1949

Den Gaadefulde 1877
Et Gjensyn 1878
Bjørger 1878
Lars Oftedal (Artikler) 1889
Fra Det Moderne Amerikas Aandsliv 1889
Sult 1890
Mysterier 1892
Redaktør Lynge 1893
Ny Jord 1893
Pan 1894
Ved Rigets Port (Skuespil) 1895
Livets Spil (Skuespil) 1896
Siesta (Noveller) 1897
Aftenrøde (Skuespil) 1898
Victoria 1898
Munken Vendt (Versedrama) 1902
Kratskog (Noveller) 1903
Dronning Tamara (Skuespil) 1903
I Æventyrland (Rejseskildring) 1903
Det Vilde Kor (Digtsamling) 1904
Sværmere 1904
Stridende Liv (Noveller) 1905
Under Høststjærnen 1906
Benoni 1907
Rosa 1908
En Vandrer Spiller Med Sordin 1909
Livet Ivold (Skuespil) 1910
Den Siste Glæde 1912
Børn Av Tiden 1913
Segelfoss By 1915
Markens Grøde 1917 (Nobelpris 1920)
Sproget I Fare (Artikler) 1918
Konerne Ved Vandposten 1920
Siste Kapitel 1923
Landstrykere 1927
August 1930
Men Livet Lever 1933
Ringen Sluttet 1936
Artikler I Utvalg (Ed. Francis Bull) 1939
Paa Gjengrodde Stier 1949

1953-2003 (Posthumt)

Paa Turné. Tre foredrag om litteratur 1960
Brev til Marie (brevsamling) 1970
Livsfragmenter (noveller) 1989
Over havet (artikler og rejsebreve) 1990
Fra Det Ubevisste Sjæleliv (artikler) 1994
Hamsun Brev (brevsamling, bind I-VI) 1994
Lurtonen (digt) 1995
Romanen Om Reban (manuskript) 1997
Sanger til Klart vejr (noveller) 2002
En Fløjte Lød i Mit Blod (digtsamling) 2003

Se også Hamsuns bøger på film.